У МВФ заявили, що не вимагають від України підвищення пенсійного віку

Заступник глави МВФ Девід Ліптон: "Очевидно, що пенсійна система працює погано, і вона привела до того, що більшість пенсіонерів не отримують гідної пенсії в Україні".

У МВФ заспокоїли, що поки не вимагають від України піднімати пенсійний вік. Фото: joinfo.ua.

Міжнародний валютний фонд (МВФ) не висуває Україні умову підвищити пенсійний вік для отримання третього траншу кредиту фонду. Про це заявив заступник глави МВФ Девід Ліптон, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Пенсійна реформа буде обговорюватися в майбутньому. Але очевидно, що пенсійна система працює погано, і вона привела до того, що більшість пенсіонерів не отримують гідної пенсії в Україні", - сказав він.

При цьому, за словами Ліптона, до прийняття рішення про виділення Україні траншу необхідно узгодити ряд питань.

"Ми досягли згоди з важливих питань, і є кілька питань, які повинні бути узгоджені. Якщо влада і фонд узгодять зміни, то вже в липні-серпні Україна отримає транш", - зазначив він.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...