"У нас самое передовое телевидения в мире, на нем варят наркоту в прямом эфире": Соцмережі про скандальну передачу з Ківою (відео)

"Кива привел в эфир двух наркоманов, которые в прямом эфире по его указанию приготовили наркотики, и за это он их обязуется привлечь к ответственности. Фуууухххх.... " - пишуть в соцмережах.

Скріншот

Користувачі соціальних мереж бурхливо обговорюють передачу, на якій начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа присутній при процесі виготовлення наркотичної речовини. Відео фрагмента передачі розміщено на YouTube, повідомляють Патріоти України.

"Поздравляю, теперь у нас самое передовое телевидения в мире, на нем варят наркоту в прямом эфире", "Школа юного варщика", "А говорят ниже днища некуда.. А нет, вот", "Это просто пипец ", "Это шо теперь, интернет надо запретить получается?", "По-моему это прекрасно!) Хотите сварить себе немного ширева? Включай Ньюсуан", "Кива привел в эфир двух наркоманов, которые в прямом эфире по его указанию приготовили наркотики, и за это он их обязуется привлечь к ответственности. Фуууухххх.... Остановите этого мессию, хоть кто нибудь", - коментуют ролик користувачі соцмереж.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...