У НАТО пообіцяли допомогти Україні посилити кібероборону

За словами генсека Альянсу, НАТО також надає Україні технічну і дорадчу допомогу у сфері кібероборони, для чого створений і діє спеціальний трастовий фонд.

Йєнс Столтенберг. Фото:https://www.obozrevatel.com

У зв'язку із потужними кібератаками, яких зазнала напередодні Україна, НАТО посилить співпрацю з Україною у цій сфері. Про це заявив у середу Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Я думаю, що кібератаки, які ми бачили цього тижня, підтверджують важливість підтримки, яку НАТО надає Україні для зміцнення її кібероборони. Це важлива частина нашої співпраці з Україною і ми її будемо продовжувати", – наголосив глава Альянсу.

Він нагадав, що НАТО надає Україні технічну і дорадчу допомогу у сфері кібероборони, для чого створений і діє спеціальний трастовий фонд.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...