У Няші-Поклонської зіпсований настрій: Луценко призначив прокурора Криму

Прокурором Криму голова ГПУ призначив Гюндуза Мамедова, який до цього працював у Одесі

Поклонська розлючена: Юрій Луценко "не помітив" її існування. Фото: hronika.info

Юрій Луценко продовжує знущатися з росіян. Тепер він призначив прокурором Криму Гюндуза Мамедова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт ГПУ.

22 серпня головний військовий прокурор Анатолій Матіос представив нового прокурора Автономної Республіки Крим.

"Анатолій Матіос наголосив на необхідності забезпечення закінчення актуальних кримінальних проваджень щодо державних зрадників у порядку спеціального попереднього розслідування в найкоротші терміни, а також важливість тісної співпраці з громадськістю й Меджлісом кримськотатарського народу щодо захисту порушених прав жителів Криму", - йдеться у заяві.

Гюндуз Мамедов народився 26 жовтня 1974 року у Азербайджані. Закінчив університет у Одесі. Працював у прокуратурах в Київській та Одеській областях, був прокурором міста та заступником прокурора області.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...