У подружки Путіна нові проблеми: Соратник Марін Ле Пен попався на незаконному фінансуванні її партії

За версією слідства, Фредерік Шатійон надав партії Ле Пен незаконну позику, при цьому формально очолюючи компанію, яка надавала "Національному фронту" PR-послуги.

Марін Ле Пен. Фото:112.ua

У Франції прокуратура висунула попередні звинувачення проти соратника кандидата в президенти країни від партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, бізнесмена Фредеріка Шатійона. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

За версією слідства, Шатійон надав партії незаконну позику, при цьому формально очолюючи компанію, яка надавала "Національному фронту" PR-послуги.

У свою чергу Марін Ле Пен відповідати на запитання слідчих відмовилася до кінця нинішньої кампанії, оскільки звинувачення стосуються минулих виборів. Партія також заперечує причетність до махінацій.

Раніше Шатійон вже опинявся у центрі скандалу у зв'язку з відмиванням доходів.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...