У подружки Путіна великі проблеми: Європарламент позбавив Ле Пен депутатської недоторканності

З лідерки опозиційного "Національного фронту" зняли недоторканність у зв'язку з її публікаціями зображень страт людей бойовиками "Ісламської держави".

Марін Ле Пен. Фото:http://ru.rfi.fr/

Комітет Європарламенту з правових питань більшістю голосів зняв депутатську недоторканність з кандидата в президенти Франції і лідера французької опозиційної партії "Національний фронт" Марін Ле Пен. Про це повідомляє Reuters, зазначають Патріоти України.

Причиною такого рішення послужили публікації Ле Пен фотографій зі сценами насильства в Twitter. Зокрема, на них були зображені страти людей бойовиками терористичного угрупування "Ісламська держава" (ІДІЛ).

Як стверджувала сама Ле Пен, вона опублікувала дані фотографії на знак протесту щодо порівняння "Національного фронту" з бойовиками ІДІЛ.

Пізніше прокуратура французького міста Нантер почала розслідування за фактом публікацій. Тепер рішення комітету повинні схвалити депутати Європейського парламенту в цілому.

До речі, Ле Пен неодноразово втрачала депутатський імунітет в Європарламенті, зокрема, за висловлювання про імігрантів і гітлерівську окупацію.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...