У Порошенка проблеми комунікації з Білим домом: Захід вирішив зіпсувати життя голові української держави і можливість переобрання, - ЗМІ

Джерела в команді українського президента заявили, що загальні контури майбутньої передвиборної кампанії вже опрацьовано, проте є і проблеми.

Петро Порошенко. Фото: 112 Україна.

У команди президента України Петра Порошенка виникли проблеми з комунікацією з адміністрацією президента США. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Підготовка до виборів: нові переговори правлячих партій і проблеми з США", передають Патріоти України.

Зокрема, джерела в команді Порошенка заявили, що загальні контури майбутньої передвиборної кампанії вже опрацьовано, проте є і проблеми. "Зараз найцікавіше - позиція американців. Стався дефіцит комунікації. Всі розуміють, що посольство США - це одна суть, а Білий дім - трохи інша. Але Білий дім з нами не розмовляє. У Давосі зустрітися не вийшло. Яка позиція у них - не цілком ясно", - зазначив близький до президентської команди співрозмовник журналістів.

У той же час джерело в Адміністрації президента підтвердило, що комунікації зі США залишають бажати кращого, але це, мовляв, "справа наживна". Взагалі у президентській команді також вважають, що Захід вирішив зіпсувати життя і вибори Порошенку. Підступами закордонних розвідок вважаються і публікації про відпочинок на Мальдівах, і розслідування Al Jazeera з приводу конфіскованих грошей оточення Віктора Януковича. Правда, кінцева мета таких дій президентській команді не цілком ясна і викликає погано приховану нервозність. Аж до ідей про можливу відмову від балотування в президенти.

"Як президент і сказав в Давосі, остаточне рішення буде восени. Думаю, якщо соціологія буде показувати програш, він не піде. Поки йде підготовчий етап до кампанії", - сказав один із впливових членів БПП. Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що прийме рішення про участь у президентських виборах за підсумками результатів діяльності в наступні 6 місяців. "У нас ще більше року до виборів, цикл розпочнеться тільки восени. Моє рішення буде залежати від того, наскільки наступні півроку будуть успішними", - заявив Порошенко.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...