У Порошенка заговорили про розміщення в Україні військових баз США

Всі країни НАТО, які сьогодні знаходяться у безпосередній близькості до РФ або межують з країнами, які знаходяться під безпосереднім її впливом, будують такі бази.

Ілюстрація:Etcetera MediaУкраїні є сенс розмістити на своїй території військові бази США, аби убезпечитись від агресії Російської Федерації. Про це в ефірі ток-шоу "Ситуація" заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Іван Вінник, відповідаючи на запитання про доцільність появи таких баз у нашій країні, зазначають Патріоти України.

"Очевидно так, тому що всі країни НАТО, які сьогодні знаходяться у безпосередній близькості до Російської Федерації або межують з країнами, які знаходяться під безпосереднім її впливом, будують такі бази.

Мова йде, наприклад, про Польщу, яка виділяє 1 млрд євро з військового бюджету, для того, щоб збудувати повноцінну базу НАТО на своїй території, де розмістяться 2,5 тисячі військовослужбовців та адміністративний персонал.

Це буде постійний пункт дислокації американської армії. Те саме роблять у меншому масштабі балтійські країни. РФ сама спонукала ці країни розбудовувати свою національну безпеку та оборону з застосуванням таких заходів", - зазначив депутат.

Джерело: Прямий

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...