У прокуратурі не дочекалися Вілкула на допит з приводу сутичок у Дніпрі 9 травня

Під час виклику на допит нардеп від "Опоблоку" перебував у службовому відрядженні, заявили у прокуратурі.

Олександр Вілкул. Фото:РИА Новости Украина

Народний депутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул не з'явився на допит щодо сутичок 9 травня у Дніпрі, тому його викликали повторно. Про це повідомив Радіо Свобода заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Токар, передають Патріоти України.

За його словами, на початку досудового розслідування Вілкула допитали як свідка.

"Враховуючи те, що були отримані додаткові дані, які, скажімо так, дають підстави для запитань, ми викликали на допит. Але у зв'язку з тим, що він перебуває у службовому відрядженні, він не з'явився, тому був повторний виклик", – зазначив Токар.

Водночас керівник слідчого відділу обласної прокуратури Сергій Лисаченко повідомив, що через заворушення 9 травня у Дніпрі жодному поліцейському не повідомили про підозру, оскільки їхні особи не встановили.

За словами представника прокуратури, поки що жоден із потерпілих не впізнав поліцейського, який заподіяв тілесних ушкоджень, оскільки всі правоохоронці були в шоломах або масках і без належного маркування.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...