​У путінців істерика: У Москві заявили, що російський СУ-25 у Сирії могли збити українською зброєю

В цьому малоймовірному звинуваченні є і позитив – хай в Москві зважають на спроможність засобів ПВО України

Зенітно-ракетний комплекс, з якого в Сирії збили російський штурмовик Су-25, міг потрапити до повстанців через контрабандні канали з військового арсеналу в українському місті Калинівка Вінницької області, заявив російський сенатор Ігор Морозов, повідомляють Патріоти України з посиланням на «РІА Новини».

Російський політик припустив, що український ЗРК потрапив в Сирію після масштабної пожежі на складах боєприпасів в Калинівці.

Як відомо, восени на військовому складі в Калинівці була пожежа таких катастрофічних наслідків, що і офіційні українські особи не виключали того, що вона була спеціально організована для того, щоб приховати розкрадання сотень одиниць зброї, яке потім без відома української влади через різні контрабандні поставки могло потрапити в руки сирійським терористам, - сказав Морозов.

У той же час російський сенатор не виключив, що ЗРК, який знаходиться на озброєнні сирійських повстанців, міг бути вкрадений зі складів НАТО в Східній Європі.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...