У Росії пояснили, як указ Трампа про мігрантів ускладнив життя росіянам

Громадянам РФ ускладнили процедуру видачі віз.

Ілюстрація:http://poradumo.pp.ua/

Указ американського президента Дональда Трампа про посилення правил в'їзду в США вже вдарив по росіянах змінами в правилах видачі повторних віз. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Медузу.

Відтепер, щоб отримати туристичну, транзитну або журналістську візу без співбесіди громадянам Росії необхідно подати документи не пізніше 11 місяців після закінчення попередньої візи. За старими правилами цей термін досягав 47 місяців.

У посольстві США підтвердили, що зміни пов'язані з указом Трампа про припинення програми Visa Interview Waiver.

Як відомо, 27 січня американський президент підписав указ про посилення правил в'їзду в країну. В першу чергу указ передбачав заборону на в'їзд в США громадянам семи країн.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...