Активісти Саакашвілі вирушили з мітингу до маєтку Порошенка, перед тим закликали "прийти на Майдан і заявити про свою відставку"

Доїхавши до Козина, учасники автопробігу влаштували імпровізований мітинг, гукаючи "Петро, виходи!" та закликаючи його прийти на Майдан 18 лютого. Саакашвілі до Козина разом з автопробігом не поїхав.

Мітинг за участю лідера РНС Міхеіла Саакашвілі у центрі Києва завершився, частина учасників вирушила автопробігом до маєтку президента Петра Порошенка у смт.Козин, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську Правду.

Як заявив зі сцени на Європейській площі нардеп Юрій Дерев'янко, учасники мають намір провести наступну акцію 18 лютого. При цьому президента України закликали "прийти в цей день на Майдан і заявити про свою відставку".

Наразі учасники автопробігу їдуть Столичним шоссе у напрямку Козина під націоналістичні пісні, проголошуючи "Ми вимагаємо відставки президента".

Біля в'їзду до маєтку вже під час прибуття учасників автопробігу чергували 2 кордони поліції, які забезпечують порядок на місці.

Як повідомили у "РНС", учасники акції намагалися запустити дрон над маєтком, але, за їхніми словами, там стоїть "глушилка", яка не дає техніці піднятися вище 5 метрів і збиває сигнал. Наразі ситуація під маєтком президентабільш-менш спокійна.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...