У самоволку ходять "водку жрать": "Керівники" "ДНР" пожалілися на недостойну поведінку терористів

Також почастішали конфлікти бойовиків з представниками цивільного населення.

У "ДНР" процвітає алкогольна самоволка. Фото: Укрінформ.

У самопроголошеній "ДНР" почастішали випадки самовільного залишення бойовиками розташування "військових частин" з метою розпивання алкогольних напоїв. Про це йдеться у закритому циркулярі на ім'я "коменданта гарнізону", повідомив у "Фейсбуці" керівник групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Представники комендатури "ДНР" в Донецьку звертають увагу останнього на дедалі частіші випадки самовільного залишення "військовослужбовцями ДНР" розташування частин з метою придбання і розпивання алкогольних напоїв, а також на винос зброї за межі підрозділів і неохайний зовнішній вигляд", - поінформував Тимчук.

Також, за його даними, почастішали конфлікти бойовиків з представниками цивільного населення. "Наводиться цілий список затриманих "військовослужбовців" з частин і підрозділів "1-го АК ДНР", дислокованих в Донецьку", - зазначив військовий експерт.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...