У Сенаті США підготували законопроект для обмеження можливостей Трампа пом'якшити санкції проти РФ

Варто наголосити, що ця ініціатива користується підтримкою як республіканців, так і демократів.

Дональд Трамп. Фото:BBC.com

Шестеро сенаторів, які представляють Республіканську і Демократичну партії (Ліндсі Грем, Джон Маккейн, Марко Рубіо, Бен Кардін, Шеррод Браун і Клер Маккаскілл) внесли на розгляд верхньої палати Конгресу США законопроект, який посилює контроль за діями американського президента щодо пом'якшення санкцій проти Росії. Про це інформують Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Згідно з законопроектом, президент США має повідомляти Конгрес перед тим, як послабити економічні санкції проти РФ, пов'язані з її агресією щодо України.

"Це не атака на президента. Це, передусім, для того, щоб відновити нашу роль", - зауважив сенатор-демократ Бен Кардін. За його словами, ініціатива користується значною двопартійною підтримкою.

"Якщо ми не збережемо ці санкції та навіть не збільшимо їх, це стимулюватиме Путіна, який є військовим злочинцем", - заявив республіканець Джон Маккейн.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...