У Сімферополі прямо в центрі міста російські силовики викрали чоловіка (відео)

Біля будівлі так званого Верховного суду людьми в камуфляжі затримано кримського татарина Беляла Аділова, який прийшов на чергове засідання підтримати заарештованих співвітчизників.

Окупанти намагалися перешкоджати зйомці викрадення. Скріншот.

Біля будівлі Верховного суду в окупованому РФ Криму невідомі в масках викрали кримського татарина Беляла Аділова. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив кримський адвокат Еміль Курбедінов, передають Патріоти України.

"Зухвале викрадення кримського татарина Беляла Аділова людьми в масках біля Верховного суду Криму! Ніхто з нападників не представився, поводилися зухвало. Аділов, громадський активіст, прийшов як слухач на судові засідання. Він був під час обшуків, які відбулися раніше в передмістях Сімферополя, разом з іншими громадськими активістами!", - написав він.

Також Курбедінов повідомив, що за наявною на зараз інформацією, Аділов - у слідчому комітеті і йому закидають ст. 318 КК РФ - застосування насильства або погрози щодо представника влади.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...