У скільки обходяться платникам податків Луценко і Холодницький: В ГПУ назвали цифри

Високі зарплати для працівників антикорупційних органів мають гарантувати їхню незалежність і усунути корупційні ризики.

Н.Холодницький і Ю.Луценко. Фото: Центр новин.

Заробітна плата заступника генерального прокурора – спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького за грудень склала 250 979 гривень. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит "Українських новин", передають Патріоти України.

Оклад прокурора склав 57 600 гривень. Після утримання податків і зборів Холодницький отримав 202 038 гривень. У листопаді зарплата Холодницького склала 174,4 тис. гривень.

У той же час заробітна плата генерального прокурора Юрія Луценка за грудень склала 55 180 гривень. Після вирахування податків та зборів Луценко отримав 44 421 гривню. У листопаді зарплата Луценка склала 63,6 тис. гривень.

Як відомо, до Держбюджету закладають високі зарплати для працівників антикорупційних органів, щоб гарантувати їхню незалежність і усунути корупційні ризики.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...