У США чоловік скоїв самопідпал в знак протесту проти Трампа (відео)

​Американець назвав Дональда Трампа диктатором і вважає, що обраний президент США не здатний дотримуватися Конституції.

Акт самоспалення. Ілюстративне фото: Svopi.ru.

Увечері, 17 січня, у Вашингтоні біля готелю Trump International Hotel на Пенсільванія-авеню протестуючий проти обрання Дональда Трампа президентом США спробував підпалити себе. На місце вчасно приїхала поліція і пожежники, які загасили вогонь. Про це повідомив телеканал NBC, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чоловік був доставлений в лікарню з опіками. У той же час до госпіталізації чоловік встиг дати коментар телеканалу NBC.

Свої дії він пояснив тим, що виступає проти обрання Дональда Трампа президентом США, так як він не здатний дотримуватися Конституції. Крім того, він назвав Трампа диктатором.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...