"У США інші пріоритети": Російський політолог дав прогноз щодо "української угоди" між Трампом та Путіним

На думку Солов'я, американці лише можуть взяти з росіян гарантії про те, що вони не захоплять Україну.

Путін і Трамп. Фото: 112.ua

Російський політолог Валерій Соловей розповів про те, чи можлива велика угода між Дональдом Трампом і Володимиром Путіним щодо ситуації в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Політолог вважає, що україно-російські відносини не є пріоритетними для адміністрації нового президента США. На думку Солов'я, американці можуть взяти з росіян гарантії про те, що вони не захоплять Україну і залишити подальше вирішення питання безпосереднім учасникам конфлікту.

"Щодо України позиція наступна: дати гарантії, що росіяни не захоплять Україну. А далі нехай дві сусідні країни самі домовляються між собою. У США інші пріоритети", - заявив політолог.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...