У США пропонують вести жорстку політику щодо Донбасу

В першу чергу аналітики наполягають на припиненні поставок води, електрики та інших ресурсів.

Окупантів треба ізолювати повністю. Фото: "Антикор"

Американський аналітичний центр Atlantic Council виступив з пропозицією повністю перервати економічні зв'язки з окупованими районами Донбасу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

В першу чергу аналітики з США наполягають на припиненні поставок води, електрики та інших ресурсів. Крім того, перейти до повної соціальної і економічної блокади непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей.

Мета - максимальне ускладнення існування жителів незаконних республік і доведення гуманітарної ситуації до критичної позначки. Фахівці Atlantic Council вважають, що економічна блокада дозволить повернути окуповані Українські території. Обмеження і повне припинення надходження грошових коштів викличе негативне ставлення місцевих жителів до керівництва самопроголошених "республік".

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...