У Стокгольмі сталися масові заворушення: Поліції довелося застосувати зброю (фото, відео)

Зіткнення спровокували мігранти одного з передмість столиці Швеції.

Масові заворушення в Стокгольмі. Фото: 112.ua.

У столиці Швеції Стокгольмі в понеділок увечері спалахнули заворушення, поліції навіть довелося робити попереджувальні постріли, щоб заспокоїти натовп. Про це повідомляє Expressen, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Натовп людей кидав в поліцейських каміння, трощив вітрини магазинів і підпалював автомобілі. Приводом для погромів стало затримання чоловіка на одній з вулиць Стокгольма, спільники якого почали кидати в поліцейських каміння.

На місце події були викликані загони поліції. Учасники заворушень почали закидати їх камінням, у відповідь на що поліцейські зробили попереджувальні постріли.

Всього за даними поліції було спалено близько десятка автомобілів. Постраждали двоє людей, один був побитий в центрі міста, другого побили і пограбували на одній з вулиць поряд.

Поліція повідомила, що ніхто з учасників заворушень не був затриманий.

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...