У Тбілісі побачили дві ознаки провалу Путіна в Україні

Основною причиною поразки Кремля стало відродження української армії, яка почала чинити опір російським окупантам.

Олег Панфілов. Фото:reinvent.platfor.ma

Плани Росії по захопленню України провалилися через швидке відродження української армії, яка здійснила загарбникові потужний опір, а також через жорстку позицію Заходу по відношенню до агресії РФ. Про це в інтерв'ю Апострофу заявив грузинський політолог, професор Тбіліського Державного університету Ілії Олег Панфілов, інформують Патріоти України.

"Росіяни не очікували, що українська армія стане настільки сильною в дуже короткі терміни і надасть потужний опір. Це основна причина", - вважає політолог.

"Інша - опір Заходу, який ввів санкції щодо РФ. Коли в цьому напрямку почали прийматися конкретні заходи, Путін зрозумів, що йому приходить кінець.

Після початку операції з "ввічливими чоловічками" (російськими військовими без знаків розрізнення, -ред) в Криму я усвідомив, що в Генштабі російської армії сидять ідіоти, які роблять одне і те ж", - пояснює Панфілов.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...