У Тимошенко взялися розшифровувати слова Савченко про переговори з "ЛДНР"

Нестандартні заяви №1 фракції "Батьківщини" змушують однопартійців реагувати і долучатися до "публічного виховання".

Ігор Луценко. Фото: uaonline.com.uaВ інтерв'ю gazeta.ua нардеп Ігор Луценко заявив, що поділяє думку Надії Савченко щодо необхідності ведення прямих перемовин з проросійськими бойовиками на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

"Я не можу стверджувати, що саме мала на увазі Надія. Як я розумію її слова, то частково їх поділяю. Скажімо, щодо переговорів про обмін полоненими. Але дипломатичного визнання сторони сепаратистів не може бути. Наступного разу вона повинна чітко карбувати своє слово. Їй треба звикати бути політиком".

Також депутат зазначив, що прямі переговори з бойовиками давно ведуться, але за участі інших сторін. "Коли бойовики просять режим тиші, щоб вивести поранених і вбитих – це прямі переговори? Так. Але при цьому ми не визнаємо їх сторону".

"Наприклад, якби в переговорах не було Росії, ми б знайшли спільну мову з незадоволеними людьми, які повстали. Але ж Росія не збиралась нас виводити на прямий діалог із сепаратистами. Вона одразу дала їм автомати, кулемети, Гради. Сказала: стріляйте - і вони почали стріляти", - розповів депутат.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...