У відповідь на санкції США: У Росії пригрозили розміщенням ядерної зброї в Сирії

Російська влада впевнена, що таким чином вона тільки вдало наслідуватиме досвід самих США.

Росіяни хочуть розмістити ядерну зброю в Сирії? Ілюстрація: соцмережі.

У відповідь на нові санкції США Росія може розмістити в інших країнах, зокрема в Сирії, власні комплекси тактичної ядерної зброї, перейти на криптовалюту в розрахунках при експорті озброєнь, а також призупинити участь у низці договорів зі США, в тому числі про нерозповсюдження ракетних технологій. З таким закликом виступив перший заступник голови комітету Держдуми Росії з економічної політики, інноваційного розвитку і підприємництва, президент асоціації "Ліга сприяння оборонним підприємствам" Володимир Гутеньов, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Не секрет, що вже розпочато серйозний тиск на Росію – і він лише посилюватиметься – в галузі військово-технічної співпраці, у тому числі в частині продажу озброєння за кордон. Ми бачимо, що американці кажуть вже про санкції щодо тих країн, які купують російську зброю", – зазначив депутата Держдуми..

На його думку, Росії варто "наслідувати приклад США і розміщувати за кордоном свою тактичну ядерну зброю". "Я не виключаю, що теоретично однією з таких країн може бути Сирія, де у нас є захищена авіабаза", – наголосив Гутеньов.

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...

Росіяни бідкаються чкрез масовану атаку БпЛА на Брянську область та військового аеродрому на Рязанщині (відео)

субота, 27 липень 2024, 8:57

Міноборони Росії та губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз заявили про масовану атаку нібито українських БпЛА. . За словами Богомаза, масованої атаки зазнали кілька муніципальних районів Брянської області. . "Протягом години підрозділами М...