У виборчому штабі Клінтон Трампа назвали маріонеткою Кремля

Менеджер кампанії Хілларі Клінтон Роббі Мук вважає, що в останні тижні Трамп "попугайнічає" за Путіним, а платформа Консервативної партії - дуже змінилася.

На стіні ресторану в Вільнюсі в травні з'явився малюнок вуличних художників, які зобразили поцілунок Володимира Путіна і Дональда Трампа. Фото: ВВС.Менеджер кампанії Хілларі Клінтон Роббі Мук в ефірі американського телеканалу ABC виступив з критикою на адресу їхнього опонента від республіканців Дональда Трампа, звинувативши його в фінансових зв'язках з Росією, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він висловив упевненість, що Росія працювала над компанією Трампа і вважає, що відставка глави його штабу Манафорта не означає, що він припинив роботу.

"Але необхідно, щоб Трамп розповів нам, чи знаходиться вплив Кремля в основі його компанії. Існує ціла мережа фінансових зв'язків (з Росією, - ред.), які не розкриваються. І це серйозне питання, чи не є Трамп просто маріонеткою Кремля?" , - заявив Мук.

Він зазначив, що в останні тижні Трамп "попугайнічає" за Путіним, а платформа Консервативної партії останнім часом дуже змінилася.

"Ми чули, що Трамп говорить про вихід з НАТО і про те, щоб залишити наших союзників у Східній Європі уразливими для нападу Росії", - підкреслили в штабі Клінтон.

Нагадаємо, США розслідують причетність Манафорта до корупційної діяльності Януковича.

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...