"Удар по самолюбию": У Москві Керрі побажав Лаврову стати розумнішим і подорослішати

Держсекретар США озвучив Лаврову своєрідне привітання з днем народження.

Джон Керрі та Сергій Лавров. Ілюстрація:universe-tss.su

На переговорах в Москві держсекретар США Джон Керрі в жартівливій формі привітав міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова з днем народження і висловив надію на те, що його 66-річний колега стане мудрішим. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook речник МЗС РФ Марія Захарова, інформують Патріоти України.

За її словами, Керрі почав зустріч з того, що привітав свого російського колегу з днем народження, який мину 21 березня.

"Сподіваюся, що наша сьогоднішня розмова буде успішною. Хочу скористатися цим моментом, щоб привітати тебе з днем народження. Я сподіваюся, що ця дата додасть тобі додаткової мудрості у проведенні цих переговорів. Для 39 років ти виглядаєш чудово", - цитує Захарова американського держсекретаря .

У свою чергу Лавров зазначив, що йому не наздогнати за мудрістю 72-річного Керрі.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...