Удар у спину від білорусів: У Лукашенка обговорили співпрацю з НАТО

Президент Білорусі продовжує обережно рухатися у напрямку західної цивілізації.

Олександр Вершбоу. Фото: plus7-db.com.

Білорусь і Північноатлантичний Альянс обговорили можливу співпрацю. Про це в Twitter повідомив заступник генерального секретаря НАТО Олександр Вершбоу, який 14 грудня зустрівся з міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макєєм. Новину передають Патріоти України.

"Провів зустріч з міністром закордонних справ Білорусі Макєєм. Обговорили можливі кроки з розвитку діалогу між НАТО та Білоруссю та практичного співробітництва у складні часи", - написав Вершбоу.

Український блогер Злий Одесит переконаний, що президент Білорусі Олександр Лукашенко рухається назустріч цивілізованому світу, відриваючись від Росії. "В 2015-м году Беларусь как никогда прильнула к западному плечу. С Александра Лукашенко и его ближайшего окружения были сняты санкции, в ЕС намекнули на перспективы сотрудничества и кредиты МВФ, НАТО зачастило в некогда последний оплот тоталитаризма в Европе.

Уход от "корней русского мира" очевиден, а попытки ублажить страны "загнивающего капитализма" - налицо. Да, конечно, очередные президентские выборы вновь подняли в который раз вопрос: до коли? В котором кроется и ответ - до Коли. Но, дабы планы батьки осуществились, ему необходимо максимально обезопасить себя от туристического наплыва зеленых человечков, вот и ищет поддержки у Запада, если не военной, то хотя бы политической", - написав Злий Одесит.


До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:34

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....