"Угнать меньше чем за 60 секунд": У високого поліцейського чиновника в Києві... викрали Lexus LS з арсеналом зброї

Викрадачів тепер шукають, але поки - безрезультатно.

Внучатий племінник екс-президента Грузії Едуарда Шеварднадзе Георгій, автомобіль Lexus LS якого нещодавно викрали в Києві, виявився високопоставленим чином Міністерства внутрішніх справ України і віз в машині арсенал зброї на чищення.

"Викрасти менше ніж за 60 секунд. Ось як називається цей пост. Друзі, хочу всіх попередити! На Печерську орудує банда автовикрадачів! Спеціалізуються на машинах марки Lexus. У п’ятницю на вулиці Щорса, 26а, ЖК Skyline, на парковці біля супермаркету приблизно о 17:00 у мене викрали машину Lexus LS. Це вже не перший епізод біля цього будинку з "Лексусами". Шкода машину, а також автомат АКСУ і три пістолети, які сьогодні віз на чистку. Улюблений м’яч мого сина, дитячі іграшки моєї дочки і мого молодшого сина", - написав поліцейський.

"Дивує і злить наступне: на моїй машині номери серій ММ, на рамках напис "МВС Украіни" і на багажнику антена від рації. Уявіть собі, як безкарно сьогодні відчуває себе кримінальний елемент, якщо навіть у співробітників МВС почали викрадати машини! Що буде далі?" — додав Шеварднадзе. Журналіст Костянтин Стогній розкритикував рішення співробітника МВС залишити без нагляду зброю в автомобілі: "Високий чин з МВС виявив недбалість і без належного контролю залишив зброю в машині. Прийшов на стоянку, а машини немає. Разом з "Лексусом" (на чому ж ще їздять співробітники МВС, яким не вистачає зарплати?!) в руках у бандитів виявилася і зброя. На секундочку — автомат і 3 пістолети! Але саме тупе в цьому всьому — це те, що МВДшний чин обурений крадіжкою у "співробітника МВС" машини".

"Я останнім часом, взагалі, щось МВС не зрозумію! Це громадяни повинні скаржитися в поліцію про незаконні дії злочинців. А тут МВДшник скаржиться громадянам! Що б це значило? Це він нам натякає, що в поліції вже нікому шукати його машину? Ну, що ж громадяни, кидайте свої справи — підемо поліцейську машину шукати...", — додав Стогній.

Anton Radchenko: "Уявляю в якій я небезпеці, якщо у МВС можна вкрасти автомат. Не в бою заволодіти зброєю, а просто сперти".

Євгенія Кузнєцова: "Співробітник МВС скаржиться громадськості на розгул злочинності в столиці". Та ні? Напевно, я все-таки щось неправильно зрозуміла? ".

Alexandr Shirokov: "Нехай звернуться в поліцію :-)" Andrei Plekhanov: "Звичайний громадянин повинен мисливську ненарізну рушницю в залізному сейфі зберігати і квартиру охороною обладнати. А цей бойовий арсенал в багажнику купленого на ментовську зарплату Лексусі возить — напевно на стрілку зібрався?!".

Опубліковано: Ирина Солнцева

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...