Україна - епіцентр російської агресії проти всього світу: Американський конгресмен пояснив, чому Путіна необхідно зупинити (відео)

Майкл Маккол прокоментував враження від свого візиту в Україну.

Майкл Маккол. Фото:Радіо Свобода

Україна - це епіцентр путінської агресії, яка загрожує всьому світу, а главу РФ Володимира Путіна необхідно зупинити. Про це заявив американський конгресмен Майкл Маккол під час візиту до Києва, про що написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Я перебуваю зараз в Києві, в Україні та недалеко від російського кордону. Ця країна зараз знаходиться в стані війни з Росією, з Путіним. Поки я говорю ці слова, чотири мільйони людей перебувають в окупації на сході України. Крим захоплений Росією. Це епіцентр війни, путінської агресії, російської агресії не тільки проти України, а проти всього світу.

Кожен день існує загроза кібератак, загроза відключення електромереж, фінансового сектора, уряду, нарешті. Нам багато чому слід повчитися в України і багато всього вже дізналися в цій поїздці, але єдине є очевидним - пана Путіна необхідно зупинити", - сказав він.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...