"Україна, маски революції": Посольство нашої держави просить французів скасувати трансляцію антиукраїнського фільму

Посольство України у Франції звернулося до французького телеканалу Canal+ з проханням переглянути можливість трансляції фільму "Україна, маски революції" французького режисера Поля Морейри.
Посольство України у Парижі

"Ми були розчаровані дізнатися, що 1 лютого Canal+, в рамках спеціального розслідування надає ефір документальному фільму "Маски революції", який дає глядачеві помилкове уявлення про ситуацію в Україні", - заявляють дипломати на сторінці посольства у ФБ, зазначають Патріоти України.

Посольство зазначає, що у зв'язку з цим звернулося з листом до голови Наглядової ради групи Canal+ Венсана Боллоре, а також запропонувало добірку документальних фільмів про події в Україні.

"Версія пана Морейри (режисера фільму) про події в Україні, в тому числі незаконну анексію Криму - це солодка музика для вух прихильників теорій змови і російської пропаганди", - наголошується в заяві.

Українське диппредставництво підкреслює, що спроби пояснення цих подій в якості операції, яка фінансується США, є неправдивими і "зовсім нешанобливими по відношенню до наших співгромадян, убитих в центрі Києва у відстоюванні демократичних устремлінь своєї країни".

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...