Україна підписала зі США митну угоду (фото)

Угоду про взаємну допомогу між митними адміністраціями України та США підписали Роман Насіров та Гіл Керліковські.

Підписання митної угоди. Фото: Facebook

Україна підписала зі США митну угоду. Про це в Facebook повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України (ДФС), інформують Патріоти України.

З боку України Угоду підписав голова ДФС України Романом Насіров, а з боку США - керівник Митної та прикордонної служби США Гіл Керліковські.

У прес-служба підкреслили, що даний проект був ініційований українською стороною. У 2012 році американській стороні було запропоновано розглянути питання підписання нової Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом США про взаємну адміністративну допомогу в митних справах.

"У червні 2015 року, перебуваючи з візитом в США, ми домовилися з Гілом Керліковські підписати нову угоду. Протягом року ДФС і прикордонно-митна служба США погодили поправки в текст угоди. Після переговорів тривалістю в рік і узгодження остаточного варіанту вкрай важливої для нас Угоди, вона, нарешті, була підписана", - заявив Роман Насіров.

Він підкреслив, що угода стане черговим етапом у розвитку співпраці між Україною та США в митному напрямку.

"Угода є свідченням посилення україно-американського співробітництва по охороні кордонів і обміну митною інформацією. Крім того, її реалізація допоможе зміцнити оборонні спроможності митних підрозділів ДФС і поліпшити діяльність служби в сфері протидії митним правопорушенням та контрабандної діяльності ", - додав глава українського відомства.

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...