Україна поминає: Подружжя Порошенків на колінах вшанували пам'ять жертв Голодомору (фотофакти)

Голодомор - це ніщо інше, як прояв багатовікової гібридної війни, яку Росія веде проти України, вважає президент.

Президент з дружиною вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні. Фото: Facebook

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною вшанували пам'ять жертв Голодомору біля пам'ятного знаку перед Михайлівським Золотоверхим собором у центрі Києва. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну сторінку президента у Facebook.

Подружжя помолилося та стало на коліна перед пам'ятним хрестом. "Сьогодні ми традиційно запалюємо свічки в пам'ять жертв Голодомору. Молимось за багатомільйонний небесний легіон українського люду.

Світлі душі невинно убієнних українців тут, незримо поруч з нами. Голодомор це ніщо інше як прояв багатовікової гібридної війни, яку Росія веде проти України", – ідеться на сторінці президента у Facebook.

О 15:00 Порошенко відвідає Національний музей "Меморіал жертв Голодомору" по вулиці Лаврській у Києві, де відбудуться основні заходи із вшанування жертв голодоморів, що сталися в нашій державі в радянські часи – у 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках.

О 16.00 – загальнонаціональна хвилина мовчання. А о 16:01 стартує Всеукраїнська акція "Запали свічку пам'яті". Українці запалюватимуть свічки в пам'ять про убитих геноцидом співвітчизників біля місць пам'яті Голодомору та у вікнах своїх домівок по всій Україні та у світі.

Геноцид проти українців 1932-1933 - це помста за нашу свободу.Двадцять восьмого листопада о 16:00 запали свічку пам’яті разом з усією Україною!
Posted by Петро Порошенко on 27 листопад 2015 р.

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...

Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...