Україна, Сирія, Молдова, Грузія, Казахстан: Путін розмірковує, куди вдарити далі, - російський політик

Проблема в тому, яку саме країну визнає найслабкішою зараз російський диктатор.

Костянтин Боровой. Фото: Главком.

Президент Росії Володимир Путін найближчим часом може проявити агресію як в Україні, так і в Сирії, Молдові, Грузії та Казахстані. Про це "Апострофу" розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

Опозиціонер вважає, що Кремль обов'язково використає проведення в Росії такого великого спортивного заходу як Чемпіонат світу з футболу для чергового прояву агресії. "Якщо не під час нього, то трохи пізніше, коли Путіну вдасться трохи "підремонтувати" свій імідж. Путін не збирається змінюватися", - підкреслив Боровой.

"Де будуть ці злочини - в Україні, Сирії, Молдові, Грузії чи навіть Казахстані - передбачити складно, тому що Путін б'є по слабких місцях", - додав політик.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...