"Українські диверсанти" в окупованому Донецьку: Місто розбудили акорди "Ще не вмерла України..."

Обурений чиновник "ДНР" 15 хвилин не міг додзвонитися в так звану поліцію і чогось вирішив, що це містяни обірвали лінію своїми дзвінками.

Над Донецьком сьогодні лунав Гімн України. Фото: dialog.ua.

Сьогодні, 24 серпня, в центрі окупованого Донецька о 6 ранку зазвучав Гімн України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив так званий консультант «ДНР» Роман Манєкін, повідомляють Патріоти України.

«Ранок на Набережній в Донецьку почалося з виконання гімну України, що гримить з прихованих динаміків. (На Україні сьогодні святкується День незалежності, хто не в курсі). Став набирати #102 - телефон поліції #ДНР, не міг додзвонитися хвилин п'ятнадцять: очевидно, від дзвінків обурених городян телефонну станцію просто заклинило», - написав Манєкін.

За словами колаборанта, коли все ж таки вдалося додзвонитися, йому повідомили, що оперативна група вже на місці події, шукає джерело сигналу. «Знайшли, зрозуміло», - заявив представник окупантів.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...