Українського дипломата в Москві викликали "на килим" через російських військових

Російській стороні не сподобалася поведінка українських силовиків, які перевіряли на кордоні групу російських офіцерів.

Ілюстрація:ria.ru

Тимчасовому повіреному у справах України в Москві зроблено подання через інцидент на українсько-російському кордоні з офіцерами РФ зі Спільного центру з контролю і координації. Про це заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"У МЗС РФ був запрошений тимчасовий повірений у справах України, йому було зроблено подання щодо інциденту 2-3 лютого в пункті пропуску "Гоптівка-Нехотєєвка" на російсько-українському кордоні," - розповіла вона.

За словами Захарової, російській стороні не сподобалася поведінка українських силовиків. "Мова йде про абсолютно ганебне проведення огляду та поведінку силових структур України, які 16 годин перевіряли групу офіцерів РФ зі Спільного центру з контролю і координації, які поверталися в Росію в порядку планової та узгодженої ротації" - пояснила вона.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...