Українці можуть відвідати без візи ще одну країну

Спрощений режим перебування для українців відкрила одна з країн Карибського басейну.

Фото: varlamov.ru

Кабмін прийняв проект угоди про взаємне скасування візового режиму з країною Сент-Кітс і Невіс., повідомляють Патріоти України з посиланням на rbc.ua.

"Ми продовжуємо роботу щодо встановлення безвізового режиму, в даному випадку, кому пощастить потрапити на Сент-Кітс, тому пощастить потрапити туди без віз", - повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Нагадаємо, раніше Індонезія ввела безвізовий режим в'їзду в країну на термін до 30 днів для громадян 169 країн, в тому числі, громадян України.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...