"Українців тримають за ідіотів, а мене намагаються тролити фальшивим "Блоком Саакашвілі", - одеський губернатор

Екс-президент Грузії вважає, що ставка зроблена на те, щоб заплутати виборців.

Михайло Саакашвілі. Фото: news.pn.

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив про те, що в Мін'юсті невідомі особи реєструють нібито його партію, яка насправді до нього ніякого відношення не має. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Екс-президент Грузії вважає, що ставка зроблена на те, щоб заплутати виборців. "Я сьогодні в Мін'юсті виявив, що якісь аферисти реєструють партію "Блок Міхеїла Саакашвілі". Тобто, вони подумали, раптом Саакашвілі дійсно зареєструє партію, давайте його "потролим", у нас теж буде "Блок Міхеїла Саакашвілі", ми відіб'ємо голоси і люди розгубляться. Українців тримають за ідіотів", - говорить Михайло Саакашвілі.

У свою чергу, соратник одеського губернатора Давид Сакварелідзе має намір створити свою партію реформаторів. А Саша Боровик, заступник Саакашвілі, раніше стверджував, що буде створена політсила правоцентристського спрямування, але пізніше свої слова спростував.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...