"Украина заблистает. А на восприятие "Кварталом" международной политики мне нас#ать", - Бачо Корчилава

Колишній прес-аташе посольства Грузії порівняв теперішню Україну з Грузією часів економічної кризи і відзначив, що грузини ніколи не дозволяли собі так принизливо ставитися до своєї батьківщини, як це зробили коміки студії "Квартал-95".

Бачо Корчилава. Фото: resistance.today.

Прес-аташе посольства Грузії 2005-2010 років Бачо Корчілава різко відреагував на скандальний виступ "Кварталу 95", який славиться своїм жорстким гумором, в Юрмалі, де коміки насміхаються над проблемами України. Бачо Корчілава був неприємно здивований тим, як гумористи "Кварталу 95" відверто висміяли економічну кризу, конфлікт на Донбасі і культуру України на своєму концерті в Юрмалі. Своє обурення колишній прес-аташе посольства Грузії висловив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Посмотрел "презентацию Украины" от 95 квартала. Я не буду ничего говорить о своих эмоциях и чувствах, а просто расскажу про то что было в моей жизни. Когда-то в моей родной Грузии все было гораздо хуже чем сейчас в Украине. Это была страна-лузер, которая ассоциировалась только с преступностью, войнами, неудачами, постоянным попрошайничеством кредитов и полной разрухой. В Грузии шли процессы, от которых было только стыдно. Никакого позитива. Но никто из грузин не смеялся над этим, нервничали, переживали, доказывали иностранцам что мы Великая страна, с великой историей и культурой, и все это временные трудности", - написав він.

Журналіст зазначає, що грузини налаштовували себе тільки на серйозну боротьбу і любили в той час повторювати "Грузия снова заблистает".

"Так вот, мне насрать на восприятия "Кварталом" мира и Украины, я знаю точно - это все временные трудности, украинцы все это преодолеют и Украина заблистает. Кто считает иначе - идите куда подальше", - підкреслив Корчілава.

Нагадаємо, виступ лідера студії "Квартал-95" Володимира Зеленського в Юрмалі викликав обурення в українському суспільстві, так як артист в грубій формі розкритикував українських політиків найвищого рангу, зобразивши російських лідерів, Володимира Путіна і Дмитра Медведєва, в якості "жартівників" і "тямущих хлопців ".

Іншими словами, комік в Латвії буквально виставив Україну "жебрачкою" і "актрисою фільму для дорослих" через кепські і неякісні жарти.

Радник президента України Юрій Бірюков різко висловився на адресу акторів студії "Квартал 95", керівником якої є Володимир Зеленський, які грубо пожартували про українців на фестивалі в Юрмалі.

Сьогодні шоумен Володимир Зеленський вибачився за жарт про Україну-жебрачку, з яким виступив у Юрмалі.


F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...