Упав на футболі: Головний російський дипломат розповів про свою травмовану руку

Сергій Лавров запевнив журналістів, що його права кінцівка вже заживає.

Сергій Лавров. Фото:nv.ua

Глава МЗС РФ Сергій Лавров розповів про те, що його рука, пошкоджена під час гри в футбол, вже заживає. Про це повідомляє Life, інформують Патріоти України.

"Рука проходить", - сказав Лавров російським журналістам. На питання про те, що привело до травми, міністр відповів: "Упав на футболі".

Як повідомлялося раніше, в недавно створеному акаунті російського МЗС в соцмережі Instagram з'явився запис про те, що глава МЗС РФ пошкодив праву руку під час гри в футбол, організованій фондом "Північна корона".

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...