"Упав зі сходів, збив автомобіль, потрапив під поїзд": Бойовики скаржаться на "беспредел" (відео)

Терористи звернулися з відкритим листом до громадськості проти свавілля.

Цвинтар "русского мира" під Донецьком. Фото: 24tv.ua.

Оточення терориста Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) оприлюднило лист від однієї з банд бойовиків і російських найманців, які орудують на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

У своєму листі російські найманці скаржаться на свавілля щодо них з боку ватажків. Зокрема, бойовики нарікають, що на окупованих територіях пропадають інші найманці. Так, вони повідомили, що 13 серпня 2016 року "за фактом вбивства "командира розвідки", який скоїв у частині один із "військовослужбовців", на розмову викликали бойовика Сизька Ігора Миколайовича, його заступника, з позивнии Танцюрист: "І відтоді жодної інформації про його долю немає".

Також бойовики скаржаться, що вбивства терористів оформлюють за документами як нещасний випадок: "Ми ховаємо вбитих на полі бою щодня, а в причині смерті вказують: упав зі сходів, збив автомобіль, потрапив під поїзд. Але ці речі не стріляють і не вибухають, а хлопці вбиті або інваліди. Плюс до цього, звільнені заднім числом".

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...