"Уряд України у вигнанні": На Росії в заявах Кілі Азірова побачили "многоходовочку"

Біло-голуба гвардія пожвавилася - вже оголосили, що будуть добиватися легітимізації "уряду у вигнанні" через міжнародні інституції.

Азаров мріє про повернення в Україну. Фото: ТАСС.

На Росії 9 січня бурхливо відреагували на заяву українського екс-прем'єра-втікача Миколи Азарова про плани створити "уряд України у вигнанні", пишуть Патріоти України.

Так, популярний російський блогер під ніком Ель Мюрид в Facebook проаналізував такий крок і спрогнозував три варіанти дій в цьому випадку для адміністрації президента Росії Володимира Путіна.

Ель Мюрид вважає, що Кремль з Путіним, швидше за все, "сховаються в кущі".

А ось російський блогер Володимир Лосєв бачить "цікаву многоходовочку" для Кремля у зв'язку з зазначеними планами Азарова. Зокрема, на його думку, Кремль може визнати президента України Петра Порошенка нелегітимним, а Азарова із втікачем Віктором Януковичем - навпаки. І в такому випадку розвиватимуть проект "Новоросія".

Пожвавився в зв'язку з заявою Азарова і екс-кандидат в президенти України, екс-регіонал і так званий "глава" "Новоросії" Олег Царьов. У коментарі одному з російських видань він заявив, що потрібно буде добитися легітимізації такого "українського уряду" через міжнародні структури ".

"Необхідно або внутрішнє рішення Конституційного суду України для внутрішньої легітимності, або рішення ООН для зовнішньої легітимності. Але зрозуміло, що в сьогоднішніх реаліях ці рішення навряд чи представляються можливими, однак рухатися в цьому напрямку потрібно", - заявив він виданню "Економіка сьогодні".

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...