Усе, щоб голосували: Порошенко вніс у Раду кандидатуру Луценка на посаду генпрокурора

Схоже, на Банковій поспішають з призначенням глави ГПУ.

Юрій Луценко. Фото: ЖЖ

Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект постанови про надання згоди на призначення Юрія Луценка на посаду генерального прокурора Відповідна постанова № 4654 вже з'явилася на сайті парламенту. Проект вже одержано ВР, передано на розгляд керівництву, передано в тираж та направлено на розгляд комітету, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада 258 голосами "за" дозволила лідеру фракції БПП Юрію Луценку стати кандидатом на посаду генпрокурора.

Зазначимо, що законопроект 4645 передбачає, що на посаду генерального прокурора України може бути призначений громадянин України, який "має вищу освіту та стаж роботи в галузі права або досвід роботи у законодавчому та/або правоохоронному органі не менше п'яти років".

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...