Усім добре знайомі люди: ЗМІ розповіли про спонсорів Мураєва і його нового телеканалу

Раніше сім'ю Євгена Мураєва фінансував російський олігарх Олег Дерипаска через фірму в Австрії. У той же час Павло Фукс неодноразово підкреслював, що Дерипаска був його бізнес-партнером в ряді проектів.

Євген Мураєв. Фото: Українські Новини.

Телеканал "Наш", який належить нардепу Євгену Мураєву, фінансується структурами, пов'язаними з російським бізнесменом Павлом Фуксом і колишнім нардепом-регіоналом Віленом Шатворяном, який раніше був помічником Віктора Януковича-молодшого. Про це на умовах анонімності розповів один із співробітників телеканалу Євгена Мураєва "Наш", передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, Віленом Шатворян часто буває на телеканалі. "Інспектує, як ведуться роботи, закуповується обладнання", - зазначило джерело. Небажання вказувати цю інформацію могло стати причиною відмови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в переоформленні ліцензії в частині зміни програмної концепції та логотипу телеканалу. В офіційному повідомленні Нацрада зазначає, що "в наданих каналом документах не було форми №3 про перелік пов'язаних осіб".
Як повідомляли ЗМІ, раніше сім'ю Євгена Мураєва фінансував російський олігарх Олег Дерипаска через фірму в Австрії. У той же час Павло Фукс неодноразово підкреслював, що Олег Дерипаска був його бізнес-партнером в ряді проектів. Джерело стверджує, що саме через російського олігарха Фукс і Мураєв "знайшли точки дотику".
Що стосується Вілена Шатворяна, який був спочатку помічником Віктора Януковича-молодшого, а потім народним депутатом від Партії Регіонів, то з Мураєвим вони знайомі з часів депутатства 6 скликання. Вілена Шатворяна також ЗМІ неодноразово звинувачували в роботі на РФ, а також фінансуванні сепаратистських організацій на Донбасі.
Крім того, за результатами позапланової виїзної перевірки ТОВ "Наша Прага" (власник ліцензії на мовлення каналу "Максі-ТВ", на основі якого Є. Мураєв створив телеканал "Наш") Нацрада 6 грудня винесла попередження за недотримання умов ліцензії.
Джерело: ГолосUA

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...