В Авакова пояснили, як громадяни зможуть перетинати лінію розмежування

За словами Зоряна Шкіряка, перетинати лінію розмежування в пішому порядку громадянам України ніхто не заборонятиме.

Перевірка на лінії розмежування. Ілюстрація:Радіо СвободаУкраїнці зможуть перетинати лінію розмежування в зоні АТО пішки або громадським чи приватним транспортом після відповідної перевірки правоохоронцями. Про це в середу в ефірі телеканалу 112 Україна пояснив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

За його словами, перетинати лінію розмежування в пішому порядку громадянам України ніхто не заборонятиме.

Водночас, Шкіряк зазначив, що громадському та приватному транспорту буде дозволено перетинати лінію розмежування після перевірки правоохоронними органами в межах контрдиверсійної діяльності "задля недопущення будь-яких провокативних дій, а також пересування осіб з терористичними нахилами... в тому числі це стосується звичайно і предметів, які заборонені для перевезення в зоні проведення АТО".

Як відомо, у середу вранці президент Петро Порошенко, відкриваючи засідання РНБО, запропонував прийняти рішення про повну зупинку транспортного сполучення з окупованими територіями.

РНБО прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.

Перекриття транспортних шляхів в напрямку ОРДЛО не стосується гуманітарних вантажів, а також цивільного автотранспорту.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...