350 000 йому не гроші: Епатажний радник Авакова поскаржився на свою гірку долю

Коли знайомі запрошують дівчат на Мальдіви, а ти один раз звозив, звісно за державний кошт, у Катманду і за це злетів з майже міністерської посади, звісно, - доля гірка.

Зорян Шкіряк. Фото: Корреспондент.net.

Середня зарплатня любителя красивих жінок та поганих літаків Держслужби надзвичайних ситуацій наразі, після «знущання-пониження», у кілька разів більше середньостатистичної по Україні. Мабуть, не на тих рівняється екс-майже-міністр. Радник Арсена Авакова Зорян Шкіряк заявив, що в минулому році заробив 350 тис. гривень, передають Патріоти України.

«Зараз я живу на зарплату радника міністра внутрішніх справ, я не вважаю її достатньою. За минулий рік це 350 тис. гривень. В цьому році, можливо, буде трохи більше», — йдеться в заяві.

При цьому він зазначив, що з нерухомості має лише квартиру — «У мене є єдина нерухомість — це моя квартира. Не можу похвалитися метром землі у Козині або будиночком якимось. За свої 47 років я заробив на свою квартиру, яка знаходиться в простому будинку, класу «комфорт».

Джерело: 112 Україна

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...