"Главное - верить в негров-фашистов": У мережі показали актуальні зарплати "інтелігенції" у окупованому Донецьку

Здавалося б, на такі гроші просто неможливо вижити, але медикам та вчителям якось вдається.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

В мережі в черговий раз показали "гідний" рівень життя жителів окупованого Донбасу. Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter, передають Патріоти України.

"Зарплата лікаря в ОРДЛО - 2-3 тисячі гривень. Ціни на їжу - вищі, ніж в Україні. Здається, людина просто не може жити в таких скотинячих умовах. Але практика доводить протилежне. Головне переконати бідний народ, що йому загрожують фашисти, хунта і негритянські снайпери - все стерпить", - йдеться у повідомленні.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі. "Ось якщо подумати. Лікарі. Вища освіта. По ідеї - читати навіть вміють. Писати ні, судячи з почерку, але то таке... Хоча б читати. Думати повинні вміти. Таки 6 років навчання + інтернатура. А дебілів-ватників виявилося хоч відбавляй", "Медики. Педики, ну в сенсі педагоги, туди ж ... Ті й писати вміють і навіть вчити", "Про цих взагалі мовчу. Там все більш, ніж сумно. Там жесть-жестяна, гірше маршрутників і таксистів", - пишуть коментатори.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...