В Бельгії відлупцювали кремлівських журналістів

Кремлівські пропагандисти намагалися відшукати родичів терориста в емігрантському районі.

Російський журналіст. Фото: соцмережі.

У Брюсселі на північній околиці міста підлітки побили знімальну групу російського телеканалу НТВ. Про це йдеться в повідомленні телеканалу, передають Патріоти України з посиланням на «Апостроф».

Журналісти шукали в емігрантському районі родичів і друзів терориста, що здійснив підрив на стадіоні "Стад де Франс" в Парижі. Знімальна група заговорила з групою підлітків, старшому з яких було не більше 20 років. Незабаром після початку інтерв'ю один з підлітків спробував вирвати камеру з рук оператора.

"Бив руками і ногами, і тут вже вся юрба накинулася на нас. Били обох, повалили на землю, били до тих пір, поки не забрали рюкзак з документами, грошима, ноутбуком", - розповів журналіст Костянтин Панюшкін. У повідомленні телеканалу йдеться, що деякі з нападників затримані.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...