У Челябінську Ленін став бандерівцем (фотофакт)

Російські поліцейські, що прибули на місце інциденту, аби приховати незвичну поведінку Ілліча, одягли йому на голову поліетиленовий пакет.

Челябінський бандерівець. Фото:  chelyabinsk.ru.

В Челябінську бюст Леніна на Червоному Полі пофарбували у жовто-сині кольори українського прапора. Про це повідомляє "Челябінськ.ru", передають Патріоти України.

"Погляд зачепився за щось незвичайне, почала придивлятися і побачила, що голова пам'ятника Леніну розфарбована дуже яскравою фарбою. Зверху до середини носа голова була пофарбована в яскравий темно-блакитний, а нижня - в яскраво-жовтий", - розповіла очевидиця Наталія.

Представники влади звернулися в правоохоронні органи. Прибулі співробітники поліції закрили бюст непрозорим поліетиленовим пакетом і сказали, що він знаходиться на реконструкції "до 145-річчя Ілліча".

"О 10:00 від громадян надійшла інформація про те, що пам'ятник Леніну на Червоному Полі розфарбували в різні кольори. За даним фактом проводиться перевірка, встановлюються особи, причетні до скоєння інциденту. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", - розповіли в прес-службі ГУ МВС Челябінської області.

Повідомляється, що співробітники міської адміністрації почали приводити пам'ятник в порядок. Це планують завершити до кінця дня.

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...

СБУ на Київщині затримала "блогерів", які знімали стріми про ЗСУ (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:53

Служба безпеки викрила на Київщині ще п’ятьох блогерів, які здійснювали інформаційно-підривну діяльність на користь РФ, зокрема працювали на зрив мобілізації в Україні, передають Патріоти України. Як повідомляє пресслужба відомства, вони знімали провок...