В день соборності України Симоненко з Вітренко влаштували "братній шабаш" на Софійській площі Києва (відео)

Заборонені в Україні комуністи та інші представники лівих рухів провелибіля пам'ятника Богдану Хмельницькому небагаточисельний мітинг, присвятивши його аж ніяк не до Дня соборності України, а до річниці Переяславської ради.

Симоненко разом з Вітренко закликали до союзу з Росією, святкуючи сьогодні річницю Переяславської ради. Фото: скрін відео

Два десятки лівих у центрі Києва заявляли сьогодні про необхідність союзу з РФ, яка розв'язала в Україні війну. Про це пише ЛІГА.Новости, інформують Патріоти України.

Своє скромне зібрання заборонені в Україні комуністи та інші представники лівих рухів сьогодні біля пам'ятника Богдану Хмельницькому присвятили 362-й річниці Переяславської ради. Серед присутніх були зокрема Петро Симоненко та Наталія Вітренко.

Виступаючі говорили про "київських сепаратистів", "так звану" незалежність України і необхідність союзу з Росією, яка анексувала Крим і окупувала східні райони українського Донбасу. "Саме в союзі з російським народом, саме в союзі з Росією можливо майбутнє України", - заявив Симоненко.

За його словами, "потрібно робити уроки з історії". Симоненко назвав війну Росії проти України "громадянською" і звинуватив владу України в "злочинній політиці".

"Ми будемо робити все, щоб український народ знав правду про свою історію, щоб молодь пишалася своєю історією, щоб вона пишалася героями, а не зрадниками", - заявив Симоненко.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...