Хіти тижня. Навіть власне озеро має: Журналісти показали, як живе головний комуніст України Петро Симоненко (відео)

Офіційно Петро Симоненко - майже злидар. А от на його дружину Оксану та двох синів записано безліч нерухомості по всій Україні та столиці.

Петро Симоненко. Фото: Антикор.

Голова СБУ Василь Грицак розкрив нового злочинця – ним виявився колишній лідер забороненої КПУ Петро Симоненко. Напередодні, 9-го травня, СБУ провела 24 обшуки за підозрою у злочині поваленні конституційного ладу. Симоненко втік до Москви, а вже там його назвали "агентом СБУ". Журналісти програми "Гроші" дізналися, чи справді Симоненко працює на силовиків, як живе і чим він займається у Києві, передають Патріоти України та пропонують переглянути підготовлений ними сюжет.

"Офіційно Петро Симоненко - майже злидар. А от на його дружину Оксану та двох синів записано безліч нерухомості по всій Україні та столиці. Має родина Симоненків і бізнес, зокрема, офіси на лівому березі столиці", - йдеться у сюжеті. Що ж до житлової нерухомості, то у реєстрі можна побачити, що на тещу Симоненка Людмилу Ващенко зареєстрований чималий будинок під Києвом у селі Березівка. Там головний комуніст нібито й проживає. Зазначається, що Симоненко має власне озеро у формі серця.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...