Справжня "американська мрія": Сім'я заступника голови комісії прокурорів придбала елітну нерухомість у США (відео)

Віктор Шемчук починав зі стажиста і помічника прокурора в прокуратурі Тернополя, далі упевнено крокував кар’єрними сходами, дійшовши аж до посади виконувача обов’язків Генерального прокурора України за президентства Ющенка.

Віктор Шемчук. Фото: скріншот з відео.

Журналісти розповіли про те, що сім'я заступника голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Віктора Шемчука придбала нерухомість в США на суму в 550 тисяч доларів, передають Патріоти України.
Як йдеться в розслідуванні програми "Схеми", ще в 2010 році племінниця Шемчука студентка Аліна Люба оформила на себе право власності на квартиру загальною площею 128 квадратних метрів за 325 тисяч доларів в американському місті Авентура (штат Флорида) в комплексі Mystic Pointe.
Аліна Люба із дядьком. Фото: соцмережі.А вже через місяць після придбання пентхауса вона видала довіреність на розпорядження всім своїм майном самому Віктору Шемчуку. При цьому в березні 2011 року Шемчук сам придбав квартиру площею 120 квадратних метрів в комплексі Alaqua Condominium на березі Атлантичного океану в тому ж місті Авентура. Сума угоди при купівлі склала 219 тисяч доларів.

Зазначимо, що Шемчук з 1994 року працює в державних органах. Він був народним депутатом, членом фракції "Блоку НУ-НС", за часів Віктора Януковича майже півроку очолював Львівську область.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...